Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Licori Alese Group Srl
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 5.00 din 1 pareri
Ceai negru, The Noir Romantique, trandafir, hibiscus, mar
65 lei
Brand
The de France
Cod produs
SB-4
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Un adevarat tribut adus scriitoarei George Sand si dragostei sale pentru lumea plantelor, acest ceai negru fructat este caracterizat de o aroma delicata de trandafir.

Thé Noir Romantique este un amestec rafinat de ceai negru cu trandafir, hibiscus, mar, portocala, macese si soc. Aromele sale gurmande relaxante se completeaza bine impreuna. Gustul subtil acrisor al hibiscusului si maceselor intregesc aroma, completand dulceata merelor, in timp ce parfumul fructelor de soc si mireasma delicata a petalelor de trandafir contrasteaza perfect cu taria ceaiului negru.

Ingrediente: ceai negru, hibiscus, mar, coaja de portocala, macese, petale de trandafir 7%, fructe de soc, aroma naturala, muguri de trandafir 3%.

Preparare: se infuzeaza o lingurita de ceai la o cana cu apa la 90 grade, timp de 3-4 minute.

Sfaturi de degustare: se poate servi cu o cantitate mica de lapte sau zahar dupa gust, eventual alaturi de o prajitura sau un biscuit. De asemenea poate fi consumat cu gheata, prin dublarea cantitatii de ceai vrac si a timpului recomandat de infuzare. Bautorii pasionati de ceai se pot bucura de acest amestec fructat si parfumat fara alte adaugiri.

Greutate: 100g - fiecare cutie contine aproximativ 50 de portii.

Fabricat intr-un atelier care foloseste: nuci, lapte.
Din Gura in Gura